OM NINA2018-05-08T09:42:10+00:00

Om

NINA KARLSDOTTER

Efter att ha tillbringat många år utomlands, både under uppväxten och i vuxen ålder, kan Nina Karlsdotter bidra med nya, intressanta perspektiv på svenskt ledarskap. Hon hjälper oss bryta hämmande strukturer för att ge utrymme åt kreativitet, nyfikenhet och potentialmaximering på arbetsplatsen. Jante kan helt enkelt gå och lägga sig. Nu är det dags för det nya ledarskapet.

Att kunna hänga med i förändringar och att förstå andra kulturer är nu viktigare än någonsin. Nina Karlsdotter ger dig inspiration, motivation och värdefulla verktyg till att skapa framtidens ledarskap.

Nina Karlsdotter föddes i Skellefteå, men har tillbringat en stor del av uppväxten utomlands. I revolutionens Iran, ett oroligt Algeriet och i paradiset Malaysia. Som vuxen dessutom i USA. Väl hemma i Sverige fick hon så småningom syn på de hämmande strukturer och oskrivna regler som dominerar på många arbetsplatser i landet.

Med utbildning inom kommunikation och beteendevetenskap, en internationell bakgrund och många års erfarenhet av att jobba med individ- och grupputveckling kan Nina Karlsdotter hjälpa dig att bygga framtidens ledarskap. Hon är i dag vd för Nina Karlsdotter Ledarskap och författare till boken Så lyckas du som chef: de 10 vanligaste utmaningarna – och lösningarna.

Nina Karlsdotter strävar efter att skapa internationella miljöer som tillåter människor att utvecklas och växa.